Látogató számláló

0
0
2
3
5
8
9

TOP termékek

Naptár

2024. Május
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 

Hírek

2022.05.03 22:53
Sziasztok. Keddtől-szombatig 9:00-13:30ig kint vagyok a Bosnyák piac főbejárata előtt Zuglókártya értékesítési ponton. Várok mindenkit szeretettel.
2022.04.16

 

Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok minden kedves Vásárlómnak.

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Posta
Futár
    Foxpost

Tisztességes Vállalkozás 2023-2024

Tisztességes Vállalkozás 2023

Tisztességes Vállalkozás2023


Tisztességes Vállalkozás 2024


Vállalkozó start pályázat 

www.vallalkozostart.hu

A vállalkozás létrehozását és fejlesztését a "Vállalkozó Start" program keretében az OFA Nonprofit Kft. támogatta.
A támogatás forrását a Nemzeti Foglalkoztatási Alap biztosította.

 

Szavazás

QUANTUM FOR LIFE

                         Történetünk

Üdvözlünk a B&G világában, ahol nem csupán termékeinket kínáljuk, hanem életmódot, egészséget, szépséget és boldogságot is. Cégünk kifejezetten az egészséges életmód és a fiatalosság hosszantartó támogatására specializálódott mind külsőleg, mind belsőleg. Minőségi étrend-kiegészítőkkel és tudatos bőrvédelemmel foglalkozunk. Az egészséges élet iránti elkötelezettségünk vezérel bennünket, és minden tevékenységünk a kiegyensúlyozott élet és boldogság felé vezet.

 

Cégünk 2022-ben alakult, közel tízéves kutatási és fejlesztési munka eredményeként.

 

A B&G csapatában olyan elhivatott szakemberek dolgoznak, akik szenvedéllyel kutatják a természetes összetevőket, hogy kiváló minőségű és hatékony étrend-kiegészítőket kínálhassunk. Termékeink nem csupán egyszerű kiegészítők, hanem életstílus váltásra ösztönző eszközök is, amelyek segítenek elérni a kitűzött egészségügyi és fitnesz célokat. Érdeklődésünk kiterjed a kvantumfizika és kvantumbiológia területeire is, valamint ezeknek a területeknek a szerves és szervetlen anyagokra gyakorolt hatásaira. Ezt a tudást is ötvöztük a készítményekkel.

 

Büszkén mutatjuk be készítményeinket, amelyben megtalálhatók a legújabb kutatásokon és innováción alapuló étrend-kiegészítők, valamint a fiatalos, egészséges külső eléréséhez szükséges kozmetikai kollekciónk is. A B&G garancia arra, hogy minden termékünk a legmagasabb minőségi szabványoknak megfelelően készül, és támogatja az optimális egészség és jó közérzet elérését.

 

A molekuláris biológia, a tudomány és a technológia az utóbbi 20 évben döbbenetes gyorsasággal fejlődött. Az egészség és bőrvédelem területén meg kell felelni a legújabb kihívásoknak, valamint az általánosan bevett szokásokat és eljárásokat újra kellett gondolni. Minden változik. Változik a környezet, a kultúra az életvitel és a lakókörnyezet. De a legnagyobb változás a káros környezeti terhelésben és a szervezetre káros fogyasztói szokásokban mutatkozik meg.

 

Ezeknek a kóros hatásoknak a megelőzése volt az elsődleges célunk. Másodsorban a már kialakulóban lévő, a testünket érintő negatív irányba mutató változások megállítása és visszafordítása, valamint nem utolsó sorban az öregedési folyamatok lassítása. Célunk a személyre szabott ajánlás, amelyhez szakértőket vonunk be a bőrápolás, a természetgyógyászat és a növényi orvoslás területén. Cégünk a fogyasztói és szakértői tapasztalatok megosztásával juttatja el készítményeit a vásárlók felé mind hazánkban, mind a világ összes országában.

 

Ezek a készítmények valódi változásokat hozhatnak sok millió ember életében. A gyártás során alkalmazott technológia egészen új dimenziót nyitott meg előttünk, amit mi csak úgy nevezünk: AZ ISTENI RÉSZECSKÉK VARÁZSA. Ez az új perspektíva egy teljesen új valóságot nyit meg a mindennapi emberek számára.

 

Most Te is részese lehetsz ennek az új életnek. Valóban érezhető változásokat élhetsz meg az életedben, vagyis megtapasztalod azt, hogy mit is jelent jelmondatunk:

 

                                    Életre hangolva

                       Víziónk és küldetésünk

Szeretnénk mosolyt csalni az emberek arcára és szeretetet vinni a szívükbe.

 

A legújabb trendeket követve és a legmagasabb minőséget szem előtt tartva olyan termékeket fejlesztettünk ki, amelyeket nyugodt szívvel használunk mi is, illetve jó érzéssel javaslunk családtagjainknak is. Mindannyian szép, fiatalos bőrre vágyunk, ehhez pedig elengedhetetlen, hogy megóvjuk a napsugárzás okozta káros hatásoktól.

 

A természet erejét, és a modern hatóanyag bevitel lehetőségeit ezen nemes cél érdekében hangoltuk össze. A minőségre, a megbízhatóságra és az igényességre komoly hangsúlyt fektetünk.

 

Küldetésünk egyik sarokköve a megelőzés fontosságának hirdetése. Hiszünk abban, hogy egészségünk a test-, lélek- és szellem egységének harmóniáján és ennek a tudatosításán múlik. Ezért beszélünk “tudatos bőrvédelem” -ről.

 

                           Új dimenziót nyitunk a bőrvédelem és bőrápolás területén.