Látogató számláló

0
0
2
3
1
3
0

TOP termékek

Naptár

2024. Május
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 

Hírek

2022.05.03 22:53
Sziasztok. Keddtől-szombatig 9:00-13:30ig kint vagyok a Bosnyák piac főbejárata előtt Zuglókártya értékesítési ponton. Várok mindenkit szeretettel.
2022.04.16

 

Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok minden kedves Vásárlómnak.

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Posta
Futár
    Foxpost

Tisztességes Vállalkozás 2023-2024

Tisztességes Vállalkozás 2023

Tisztességes Vállalkozás2023


Tisztességes Vállalkozás 2024


Vállalkozó start pályázat



 

www.vallalkozostart.hu

A vállalkozás létrehozását és fejlesztését a "Vállalkozó Start" program keretében az OFA Nonprofit Kft. támogatta.
A támogatás forrását a Nemzeti Foglalkoztatási Alap biztosította.

 

Szavazás

SUNRIDER

Regeneráló termékek mindenkinek. Sunrider termékek, 5000 év gyógynövény tudása egészségünkért. Manapság az egészség sokkal fontosabb, mint valaha. Ha egészség nincs, valamiből kimaradunk, valamiről lemaradunk. Szervezetünk akkor fog sokáig egészségesen működni, ha megfelelően tápláljuk és tisztítjuk. Táplálkozni annyit jelent, hogy jól tápláljuk, nem pedig hátráltatjuk a szervezetünket a működésben. Mivel manapság a táplálkozási szokásaink jelentősen átalakultak a régi emberek szokásaihoz képest, valamit tennünk kell, ha el akarjuk kerülni az egyoldalú, hiányos vagy egészségtelen táplálkozás miatt az orvosi várótermeket. A Sunrider segítségével vegyük kezünkbe egészségünk megőrzését, amíg még nem késő!
De miért pont a Sunrider? A piacon rengeteg egészséget segítő, védő, megőrző termékkel lehet találkozni, nehéz kiválasztani a számunkra megfelelőt. Mi az, amiben más a Sunrider? Mi az, amit mi kínálunk? 5000 év kísérleti tapasztalatát, tudását, a kínai gyógynövény kultúra hátterével saját kézben lévő termesztést, gyártást, feldolgozást szakértő tulajdonost és a legmodernebb, tiszta gyártástechnikát tápegész, élő növényekből készült ételeket, italokat, tele enzimekkel, vitaminokkal és ásványi anyagokkal, amik segítik az 5 fő szervrendszer egyensúlyba kerülését Hogyan tudhatnak ennyit a Sunrider termékek? A válasz a receptek kialakulásában található. A receptek eredete: Az egész történet kb. 5000 évvel ezelőtt Kínában kezdődött. Kínában az első császárok óta fontos volt az uralkodó egészsége, hiszen így a császár és az örököse révén volt biztosítható az ország stabilitása. No de olyan régen milyen lehetőségek voltak a korabeli gyógyítók kezében? Diagnosztikai berendezések és gyógyszerek nélkül abból “főztek”, amit a környezetükben találtak. Voltak kéznél például növények és hatalmas létszámú embertömeg. Ha valakinek volt valamilyen egészségi problémája, adtak neki valamelyik növény valamilyen részéből és leírták, hogy mi történt. Amikor legközelebb is volt valamilyen hasonló eset valakivel, ismét adtak neki valamit és újra leírták, mi történt. Közben próbálkoztak, hogy ha valamilyen másik növényt is adtak mellé, akkor mi lett az eredmény. (Gyorsabb vagy lassabb volt a gyógyulás, kialakult vagy eltűnt-e valamilyen mellékhatás…) Így folyamatosan pontosították és javították a receptjeiket. 5000 év nagyon hosszú idő. Ez alatt nem csak az egyedi növények egészségvédő és javító rövid, közép és hosszútávú hatásait tesztelték ki alaposan, de komplex receptek is kialakultak. Ráadásul ők egyre inkább az egészség megtartására kezdtek fókuszálni és nem a már kialakult betegségeket próbálták kezelni és helyrehozni. Hogyan működik ez mostanában? Képzeljük el a régi kínai filmek ősz, hosszú ősz szakállú “füvesember” szereplőit, ahogy a sok generációs tudás alapján tégelyekben keverik a szárított gyógynövényeket. Ha valaki bemegy egy kínai gyógynövény boltba, ezt a képet fogja látni és ezen a tapasztalaton alapuló növényi keveréket fog kapni egészség megőrzésre vagy helyrehozásra.