Látogató számláló

0
0
2
6
8
9
2

TOP termékek

Naptár

2024. Július
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 

Hírek

2022.05.03 22:53
Sziasztok. Keddtől-szombatig 9:00-13:30ig kint vagyok a Bosnyák piac főbejárata előtt Zuglókártya értékesítési ponton. Várok mindenkit szeretettel.
2022.04.16

 

Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok minden kedves Vásárlómnak.

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Posta
Futár
    Foxpost

Tisztességes Vállalkozás 2023-2024

Tisztességes Vállalkozás 2023

Tisztességes Vállalkozás2023


Tisztességes Vállalkozás 2024


Vállalkozó start pályázat 

www.vallalkozostart.hu

A vállalkozás létrehozását és fejlesztését a "Vállalkozó Start" program keretében az OFA Nonprofit Kft. támogatta.
A támogatás forrását a Nemzeti Foglalkoztatási Alap biztosította.

 

Szavazás

Steve Lőcse: A Teremtés Fizikája

Steve Lőcse: A Teremtés Fizikája
Steve Lőcse: A Teremtés Fizikája
Steve Lőcse: A Teremtés Fizikája
Steve Lőcse: A Teremtés Fizikája
ÚJ
Steve Lőcse: A Teremtés Fizikája

A világ tele van sérelmekkel, áldozatokkal, bánattal, szenvedésekkel, végtelen konfliktusokkal, egy mélyen eltévelyedett emberiséggel, bár el kell ismernem, hogy sok otthonban és sok szívben van szépség és szeretet is. De miért van az, hogy amikor azt kérdezzük magunktól, hogy miért történik ez a világban, és mit tehetünk, hogy változtassunk rajta, senki sem tudja a választ?

Figyelem! Könyv megvásárlása után ajándék pdf füzetet kapsz emailben.Ehhez viszont szükséges beregisztrálni a monimarkt.hu-ra.

ISBN szám:978-606-8871-53-6
Kategória: Önfejlesztés

Bővebben
Raktáron :  6 db
6 500 Ft
Részletek

Éppen ezért e könyv célja, hogy átadjon egy sor elméletet, amelyeket különböző tudományokban alkalmaznak, mint például a kvantumfizika és kvantummechanika, egyesített mezők, szakrális geometria, pszichológia és transzperszonális pszichológia, filozófia, metafizika stb. és integrálja

őket egy elegáns, összetett, de mégis egyszerű elméleti modellbe, amely megoldást kínál a problémákra mind a bekövetkezési valószínűségek kvantummechanikai szemszögéből, mind a tudatváltozások filozófiája szempontjából.

Mindez azon frekvenciák létrehozásán alapul, amelyek információt továbbítanak a kvantummezőnek a személy állapotáról, amelyhez a mező maga is alkalmazkodik,

és egy új, párhuzamos valóságot hoz létre a valószínűsíthető eseményekből, amely lehetővé válik a megtapasztalás számára.

Itt azonban felmerül a kérdés, hogy az emberiség túlnyomó többsége miért nem képes létrehozni

azokat a frekvenciákat, amelyek szükségesek vágyaik megnyilvánulásához.Ez a könyv pontosan azt a tanulmányt ajánlja, ami által megérthetjük a jelenségeket.

 

 

Adatok
Cikkszám
107608
.

A másik cél, hogy megtanuljuk az önértékelési technikákat, és felfedezzük isteni alkotó potenciálunkat, hogy olyan valóságot teremtsünk és hozzunk létre, amelyet szívesebben tapasztalunk meg.

Felfedezzük az ősi bölcsességet, amely megtanít minket a rejtett titkokra, amelyeket csak a mágia, az alkímia beavatottjai, a főpapok vagy a kiváltságosok értettek meg. Ma már ezeket az elveket a kvantumfizika magyarázza, vagyis egy csoda csak addig csoda, amíg nem lehet tudományosan megmagyarázni, de ha meg lehet, akkor már nem csoda, hanem tudománnyá válik.

.

Belépünk a tudatalatti és az Ego világába, meglátjuk, hogyan jönnek létre a különböző hitrendszerek, egyik a másikban, egyre összetettebb rendszerekbe ágyazódva, és hogyan képes az egónk manipulálni tetteinket és szabotálni cselekvési akaratunkat.

Megtanuljuk, hogyan tárgyaljunk az egóval, és hogyan dolgozzunk vele úgy, mintha a teremtés eszköze lenne, harmóniában a Felsőbb Elmével (Szellem), a Fizikai Testtel és a Fizikai Elmével. A fent említett kvantummodell által előzetesen felállított analógiák alapján fedezzük fel a párhuzamos valóságokat.

.

Mindez szükséges ahhoz, hogy paradigmaváltás következzen be, mivel az emberiség az önpusztítás szélén áll és ez nem mehet így tovább.

 

“Nem lehet egy problémát ugyanazzal a mentalitással megoldani, mint amivel létrehoztad.” – A. Einstein.

Vélemények
Kiegészítő termékek