Látogató számláló

0
0
2
1
5
6
9

TOP termékek

Naptár

2024. Március
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Hírek

2022.05.03 22:53
Sziasztok. Keddtől-szombatig 9:00-13:30ig kint vagyok a Bosnyák piac főbejárata előtt Zuglókártya értékesítési ponton. Várok mindenkit szeretettel.
2022.04.16

 

Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok minden kedves Vásárlómnak.

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Posta
Futár
    Foxpost

Tisztességes Vállalkozás 2023-2024

Tisztességes Vállalkozás 2023

Tisztességes Vállalkozás2023


Tisztességes Vállalkozás 2024


Vállalkozó start pályázat



 

www.vallalkozostart.hu

A vállalkozás létrehozását és fejlesztését a "Vállalkozó Start" program keretében az OFA Nonprofit Kft. támogatta.
A támogatás forrását a Nemzeti Foglalkoztatási Alap biztosította.

 

Szavazás

DuoLife Medical Formula ProSelect®

DuoLife Medical Formula ProSelect®
DuoLife Medical Formula ProSelect®
DuoLife Medical Formula ProSelect®
DuoLife Medical Formula ProSelect®
DuoLife Medical Formula ProSelect®
DuoLife Medical Formula ProSelect®
ÚJ
DuoLife Medical Formula ProSelect®


DuoLife Nowa Medical Formula ProSelect® - étrend kiegészítő polifenolokban, oxindol-alkaloidokban, tanninokban, szterinekben és acetogénekben gazdag. Antioxidáns hatása révén segít eltávolítani a vérből a káros szabadgyököket.Megköti a toxinokat, így támogatja a májműködést is.

 

A  DuoLife MEDICAL FORMULA PROSELECT® NEW növényekből és gombákból származó kivonat, széles hatásspektrummal: nemcsak a szervezet immunitását, hanem a szív, az erek és a máj működését, valamint a bőr fiatalos megjelenését is támogatják. Az antioxidáns polifenolok és az immunstimuláló poliszacharidok gazdagsága hozzájárulnak a szervezet optimális állapotának fenntartásához, és hozzájárulnak az akut fertőzések és a krónikus civilizációs betegségek, mint például a cukorbetegség, a magas vérnyomás és a rák elleni védelemhez.


Használat módja: naponta 1-2 kapszula. 

Bővebben
Raktáron :  1 db
12 700 Ft
Részletek

 

A ProSelect® tartalmazza a szabadalmaztatott ProSelect® formulát, amely a gondosan kiválasztott összetevők és antioxidáns molekulák gazdag kombinációja. Ezáltal támogatja az immun-funkciókat és az idegrendszer működését.

A macskakarom (vilcacora) jelentősen javítja az immunrendszer hatékonyságát, szabályozza az anyagcserét és növeli az energia-szintet.

A Gravi
ola (soursop) gyümölcskivonat serkenti az immunrendszer
működését, növeli a szervezet energia-szintjét, és javítja a hangulatot.

ProSelect® a gonodsan kiválogatott természetes összetevőknek és szabadalmaztatott formulának köszönhetően kiváló antioxidáns és tápanyag forrás, amely hatékonyan támogatja az immunrendszert. A ProSelect® segítségével megköthetők a káros szabadgyökök és toxinok. A Reishi kivonat segít a fizikai, a mentális fáradtság és kimerültség megszüntetésében, és csökkenti a stressz kísérő tüneteit. Stimulálja az immunrendszert és hozzájárul az optimális hormon-háztartás fenntartásához.

A sárgabarackmag-kivonat standardizált amigdalin tartalmával hatékonyan járul hozzá az immunrendszer működéséhez és segíti a szervezet természetes védelmi vonalának felépítését.

- - - -

Milyen hatással van a PROSELECT®, ami az antioxidánsok szabadalmaztatott összetétele, amelyet száraz gyümölcs-, zöldség- és gyógynövénykivonatok keverékéből nyernek? A formulában lévő növényi kivonatok az antioxidánsok gazdag forrása, olyan tulajdonságokkal, amelyek megvédik a sejteket az oxidatív stressz romboló hatásaival szemben. A növényekből származó antioxidánsok úgynevezett exogén antioxidánsok, amelyek kiegészítik a szervezet belső antioxidáló mechanizmusait. Az antioxidáns hatás rendkívül értékes, mivel számos krónikus betegség, például szív- és érrendszeri betegségek, neurodegeneratív betegségek és daganatok megelőzéséhez. Az antioxidánsok elősegítik a normális koleszterin- és vércukorszint fenntartását, fenntartják az erek jó állapotát, hozzájárunak az idegsejtek megfelelő működéséhez és lassítják a szervezet öregedési folyamatát. Az antioxidánsok természetes védelmet nyújtanak a bőrnek az UV sugarak káros hatásaival szemben, védenek a napégéstől és a nap öregítő hatásától.

A PROSELECT® készítményben található reishi és shiitake gombákból nyert kivonata a poliszacharidok kincstára (beleértve a béta-glükánokat), dokumentált, többirányú egészségfejlesztő hatással. Ý Reishi béta-D-glükán tartalma segíti a szervezet immunválaszának stimulálását, támogatva ezáltal a fertőzések és gyulladások elleni küzdelmet; a gomba a rák megelőzését is elősegíti4 . A nyersanyagban levő triterpének fontos antioxidáns szerepet játszanak, támogatják a cukorbetegség és az atherosclerosis megelőzését, megakadályozzák a szervezet korai elöregedését5 . Ý A shiitake gomba poliszacharid frakciója lentinan - béta-D-glükánban gazdag, amely hozzájárul a szervezet normális immunitásának fenntartásához, így segítve a szervezet védelmét a fertőzések és a rákos folyamatokkal szemben. A Shiitake a máj védelmét is segíti, támogatja a szervezet tisztító és antioxidáns folyamatait, hozzájárulva a fiatalos megjelenéshez és a normális testtömeg fenntartásához. Ezen felül elősegíti az optimális vérnyomást, valamint a plazma koleszterin- és trigliceridszintjének fenntartását. A nyersanyagban található vitaminok és ásványi anyagok támogatják a szervezet általános kondícióját

Kivonatok: macskakarom gyógynövény, graviola gyümölcs és sárgabarackmag, melyek szinergikus alapon erősítik egymás egészségfejlesztő hatásait a készítményben. Ý A gravioli fő hatóanyagai az antioxidáns tulajdonságokkal rendelkező acetogeninek - melyek semlegesítik a szabad gyököket, valamint támogatják a szervezet immunitását és harcát a fertőzések és gyulladások ellen8,9. Ý A Vilcacora, más néven macskakarom, számos oxindol-alkaloidot, polifenolt, szaponint és tanint tartalmaz, amelyek felelősek a növény jótékony tulajdonságaiért. Ennek köszönhetően elősegíti a szervezet vírusfertőzésekkel szembeni védelmét, csökkenti a gyulladást, segíti a rák megelőzését, védi a sejteket az oxidatív stressz hatásaival szemben10,11. Ý A szabványosított barackmag-kivonat értékes amygdalin-t tartalmaz. Az amgydalin olyan keserű glikozid, amely támogatja a szervezet daganatokkal szembeni mechanizmusait; valamint hozzájárul a gyulladás csökkentéséhez is

Adatok
Cikkszám
132015
Vélemények
Kiegészítő termékek