Látogató számláló

0
0
2
2
5
9
5

TOP termékek

Naptár

2024. Április
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 
 
 

Hírek

2022.05.03 22:53
Sziasztok. Keddtől-szombatig 9:00-13:30ig kint vagyok a Bosnyák piac főbejárata előtt Zuglókártya értékesítési ponton. Várok mindenkit szeretettel.
2022.04.16

 

Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok minden kedves Vásárlómnak.

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Posta
Futár
    Foxpost

Tisztességes Vállalkozás 2023-2024

Tisztességes Vállalkozás 2023

Tisztességes Vállalkozás2023


Tisztességes Vállalkozás 2024


Vállalkozó start pályázat



 

www.vallalkozostart.hu

A vállalkozás létrehozását és fejlesztését a "Vállalkozó Start" program keretében az OFA Nonprofit Kft. támogatta.
A támogatás forrását a Nemzeti Foglalkoztatási Alap biztosította.

 

Szavazás

DuoLife RegenOil Liquid Gold

DuoLife RegenOil Liquid Gold
DuoLife RegenOil Liquid Gold
DuoLife RegenOil Liquid Gold
DuoLife RegenOil Liquid Gold
DuoLife RegenOil Liquid Gold
DuoLife RegenOil Liquid Gold
ÚJ
DuoLife RegenOil Liquid Gold

DuoLife RegenOil Liquid Gold™ Folyékony Arany a legjobb minőségű hidegen préselt olajok között igazi „folyékony arany”. Ami a DuoLife RegenOil® Folyékony Aranyat különlegessé teszi, az a 13 növényi alapú olaj, amelyeket antioxidáns hatásuk és Omega-sav tartalmuk stabilitásának támogatása alapján válogattak össze. Az Omega-3 / Omega-6 savak aránya kiegyensúlyozott, 1: 1-től 1: 5-ig terjed, ami lehetővé teszi hogy fenntartsák az úgynevezett „arany részarányt”. A DuoLife RegenOil® Folyékony Arany nélkülözhetetlen telítetlen zsírsavak értékes forrása, amelyek pozitív hatással vannak az étrendtől függő betegségekre.

Mivel a készítmény semmiféle tartósítószert nem tartalmaz így a tárolásra figyelni kell. 

 

Felbontás nélkül szobahőmérsékleten tárolható.

 

Védje a napsugarak közvetlen hatásától.

 

Felbontás után hűtőszekrényben tárolandó, maximum 30 napon át.

 

Mindig töltse ki a folyadékot egy kis pohárba, mert ha beleiszik az üvegbe a szájából a mikró orgazmusok bekerülnek az üvegbe és a készítmény hamarabb megromlik.

 

Tekintettel arra, hogy DuoLife táplálék kiegészítő egy természetes termék, az íze és állaga az évszak és a gyártáskor felhasznált nyersanyagok függvényében változhat.

 

Az esetleges üledéket természetes összetevőket képezik, amely megszokott jelenségnek számít az ilyen jellegű termékek esetében.
Az üledék eltüntetése céljából fogyasztás előtt rázza fel az üvegben  található folyadékot.

 

Ajánlott napi adag: 25 ml naponta egyszer, étkezés előtt. Használat előtt minden alkalommal felrázandó.

 

Bővebben
Raktáron :  1 db
15 430 Ft
Részletek




A DuoLife RegenOil® Folyékony Arany innovatív jellege 13 finomítatlan, hidegen préselt, növényi olaj természetes K2 MK7, valamint D3 vitaminnal dúsított, forradalmian új kompozícióján alapszik, ez által egyesítve az étrend-kiegészítők és funkcionális élelmiszerek jellemzőit. Célja nem csak a szervezet alapvető tápanyagokkal való ellátása, hanem az emberi test fiziológiájának befolyásolása és egészséges állapotának támogatása.


A DuoLife ezen termékében a K2 MK7-vitamin a nattó kivonatából származik. A nattó Japánból ismert, ahol igen nagyra tartják hihetetlen tápértékét és különösen magas K2 vitamin tartalmát, ami a ritka MK7 formában van jelen, valamint a nattokinázt (enzim), amit a japánok nagyon értékesnek tartanak. Ezt a tápláló hatást a szójabab Bacillus szubtilis baktériumok alkalmazásával történő erjesztési eljárása váltja ki. Ennek köszönhetően a szójabab szerkezete átalakul és tápanyagai biológiailag hozzáférhetővé válnak. A K-vitamin támogatja a megfelelő véralvadást, és segít a csontok egészségének fenntartásában.

Az ebben a termékben jelen levő D3-vitamin zuzmóból származik, és ezért vegánok és vegetáriánusok számára is alkalmas. A leggyakoribb növényi alapú D-vitamin a D2, amit az emberi test igen kis mennyiségben is felszív, valamint a D3-vitamin, ami általában állati eredetű és lanolinból, állati viaszból a gyapjú mosásakor kivont zsiradék, az úgynevezett „juh zsír”. A D-vitamin fő biológiai funkciója a kalcium és a foszfor normál tartományon belül való tartása a vérben. A D-vitamin segít a kalcium felszívódásában ami szükséges a csontok és a fogak felépítéshez és ahhoz, hogy erősek és egészségesek maradjanak. Ez a vitamin fontos szerepet játszik az immunrendszer támogatásában, az izmok működésében és a normál sejtosztódásban. A DuoLife RegenOil® Folyékony Arany egyedülálló, 13 finomítatlan, hidegen préselt, növényi olaj természetes K2 MK7, valamint D3 vitaminnal dúsított, forradalmian új kompozícióján biztosítja a kitűnő felszívódást. Az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság megerősíti, hogy a K2 MK7 és a D3 vitamin fontos szerepet játszik 30 éves és annál idősebb emberek csontjai egészségének fenntartásában.

 

Adatok
Cikkszám
195959
Vélemények
Kiegészítő termékek