Látogató számláló

0
0
2
2
6
2
0

TOP termékek

Naptár

2024. Április
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 
 
 

Hírek

2022.05.03 22:53
Sziasztok. Keddtől-szombatig 9:00-13:30ig kint vagyok a Bosnyák piac főbejárata előtt Zuglókártya értékesítési ponton. Várok mindenkit szeretettel.
2022.04.16

 

Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok minden kedves Vásárlómnak.

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Posta
Futár
    Foxpost

Tisztességes Vállalkozás 2023-2024

Tisztességes Vállalkozás 2023

Tisztességes Vállalkozás2023


Tisztességes Vállalkozás 2024


Vállalkozó start pályázat



 

www.vallalkozostart.hu

A vállalkozás létrehozását és fejlesztését a "Vállalkozó Start" program keretében az OFA Nonprofit Kft. támogatta.
A támogatás forrását a Nemzeti Foglalkoztatási Alap biztosította.

 

Szavazás

SunVital® Natural KIDS Formula

SunVital® Natural KIDS Formula
ÚJ
SunVital® Natural KIDS Formula

A SunVital® a legfiatalabbak számára készült termék. Az összetételéből nem hiányoznak a szükséges vitaminok és ásványi anyagok, amelyek természetes növényi összetevőkből származnak. A terméket cinkkel dúsították.

 

5 ml naponta egyszer, étkezés után, lehetőleg vízzel hígítva A megnövekedett szükséglet idején napi 2 alkalommal 5 ml mennyiségben, étkezés után. Használat előtt mindig rázza fel. 

Bővebben
Raktáron :  1 db
9 000 Ft
Részletek

 

A SunVital® a DuoLife Kids Formula termékcsalád kezdete, amelyet a legkisebbeknek szenteltek. A szirup természetes növényi összetevőket és cinket tartalmaz.

 

A vörös szőlő B-, E-, K-vitamin és karotin forrása, emellett értékes ásványi anyagokat is tartalmaz, mint pl. rezet, vasat, kalciumot, magnéziumot, káliumot és bórt. Támogatják a szervezet ellenálló képességét és támogatják a méreganyagok eltávolítását a szervezetből.

A szeder sok vitamint tartalmaz, többek között: A, E, K, niacin, riboflavin vagy tiamin. A magas C-vitamin és ellagsav tartalomnak köszönhetően segítik az immunrendszer támogatását. A szeder az antocianinok kiváló forrása is, többirányú biológiai aktivitást mutat, főként antioxidáns tulajdonságai révén.

A bodza antocianinokban gazdag, amelyek hozzájárulnak az immunrendszer megfelelő működéséhez. Antioxidánsként is működik, aminek köszönhetően segít megvédeni a szöveteket a szabadgyökök ellen

A csipkebogyó 30-40-szer több C-vitamint tartalmaz, mint az erről híres citrusfélék, ennek köszönhetően támogatja az immunrendszert és erősíti a szervezetet. Ezen kívül sok: A, B, E és K-vitamint, valamint a szervezet működését támogató flavonoidot tartalmaz.

A méz támogatja a szervezetet az immunrendszer gyengülése esetén. A mézben található flavonoidok hozzájárulnak a szervek és szövetek mikrobiális egyensúlyához. A méz segít növelni a szervezet antioxidáns képességét.

Az acerola gyümölcs a jól felszívódó természetes C-vitamin forrása, emellett nagy mennyiségű A-provitamint, tiamint és riboflavint is tartalmaz. Az acerola antioxidánsok forrása, amelyek segítenek védekezni a szabadgyökök ellen. Segítenek megerősíteni a szervezet természetes védekezőképességét az oxidatív stresszel szemben.

A SunVital® (inaktivált Saccharomyces cerevisiae élesztősejtekből származó szabadalmaztatott, cinktartalomra szabványosított formula) támogatja a szervezetet az immunrendszer megfelelő működésében. Segít fenntartani az optimális sav-bázis egyensúlyt és a megfelelő kognitív funkciókat.

A zöld propolisz sok fontos összetevőt tartalmaz, többek közt polifenolt, vitaminokat és ásványi sókat, de a legértékesebb közülük az artepillin C, amely támogatja a testet a bakteriális fertőzések és gyulladások elleni harcban.

A tökmag többszörösen telítetlen zsírsavak, vitaminok forrása: A, C, E és B2 és B6. Itt különösen fontos az utóbbi kettő, amely az A-vitaminnal együtt támogatja a szervezetet a nyálkahártyák és a légutak megfelelő működésében.

A fokhagyma allilin forrása, amelyet az instabil termék az allináz enzim hatására allicinné bont le. A fokhagyma jótékony hatással van a légutakra, támogatja a természetes baktériumflórát és elősegíti a koszorúerek jobb vérellátását.

A királyi keserű egy olyan gyógynövény, amely Indiában és Srí Lankán őshonos. A növény minden része keserű, ezért helyileg Maha-tiktának hívják, ami szó szerint „a keserűség királyát” jelenti. A fő hatóanyag a diterpénekhez tartozó andrografolid, amely támogatja az immunrendszer munkáját.

Adatok
Cikkszám
245481
Vélemények
Kiegészítő termékek