Látogató számláló

0
0
2
2
6
1
0

TOP termékek

Naptár

2024. Április
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 
 
 

Hírek

2022.05.03 22:53
Sziasztok. Keddtől-szombatig 9:00-13:30ig kint vagyok a Bosnyák piac főbejárata előtt Zuglókártya értékesítési ponton. Várok mindenkit szeretettel.
2022.04.16

 

Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok minden kedves Vásárlómnak.

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Posta
Futár
    Foxpost

Tisztességes Vállalkozás 2023-2024

Tisztességes Vállalkozás 2023

Tisztességes Vállalkozás2023


Tisztességes Vállalkozás 2024


Vállalkozó start pályázat



 

www.vallalkozostart.hu

A vállalkozás létrehozását és fejlesztését a "Vállalkozó Start" program keretében az OFA Nonprofit Kft. támogatta.
A támogatás forrását a Nemzeti Foglalkoztatási Alap biztosította.

 

Szavazás

DuoLife Medical Formula BorelissPro®

DuoLife Medical Formula BorelissPro®
DuoLife Medical Formula BorelissPro®
DuoLife Medical Formula BorelissPro®
DuoLife Medical Formula BorelissPro®
DuoLife Medical Formula BorelissPro®
DuoLife Medical Formula BorelissPro®
DuoLife Medical Formula BorelissPro®
DuoLife Medical Formula BorelissPro®
ÚJ
DuoLife Medical Formula BorelissPro®

Ez a termék már nincs kartondobozba csomagolva, ami segít csökkenteni a papírfelhasználást.

DuoLife Medical Formula BorelissPro® - étrend kiegészítő a fenolvegyületek, a klorogénsav, az iridoidok és az alkaloidok kiváló forrása, A BorellisPro® az összetevők optimális arányának, valamint az innovatív antioxidáns-formula hozzáadásának köszönhetően fokozott hatékonyságú, teljesen természetes étrend kiegészítő készítmény.Ez a termék már nincs kartondobozba csomagolva, ami segít csökkenteni a papírfelhasználást.

DuoLife Medical Formula BorelissPro® - étrend kiegészítő a fenolvegyületek, a klorogénsav, az iridoidok és az alkaloidok kiváló forrása, A BorellisPro® az összetevők optimális arányának, valamint az innovatív antioxidáns-formula hozzáadásának köszönhetően fokozott hatékonyságú, teljesen természetes étrend kiegészítő készítmény.

Bővebben
Raktáron :  1 db
12 700 Ft
Részletek

A BorellisPro® minden összetevője stimulálja az immunrendszert és mérsékli a kullancs-csípések tüneteit.

A Cistus gyógynövény-kivonat kiváló polifenol-forrás. Antioxidáns tulajdonságai révén hatékonyan támogatja az immunrendszer működését. Javítja az életminőséget, lassítja a sejtek öregedési folyamatait, emellett hozzájárul a bőr optimális állapotának valamint az egészséges baktérium-flórának a fenntartásához.

BorelissPro® (gyümölcsök és zöldségfélék kivonatának különböző arányú keverékéből előállított szabadalmaztatott antioxidáns-formula) jelentős mértékben támogatja az immunrendszer működését és a szervezet méregtelenítési folyamatait.

A takácsmácsonya gyökérkivonat immunstimuláns és méregtelenítő hatással rendelkezik. Értékes iridoidokat tartalmaz, amelyek a csontok és ízületek stabilizálásában. A kivonat javítja az immunrendszer hatékonyságát is.

Teasel root extract helps to detoxify the organism and has immunostimulatory effects. It contains valuable iridoids which help to keep joints and bones fit. Teasel root extract mobilizes and boosts the effectiveness of the immune system.

A fokhagyma kivonata falvonoidokat, valamint jelentős koncentrációban alliinben és scordininben kötött szerves ként tartalmaz. A fokhagyma hatóanyagai támogatják a szív egészséges működését és segítenek az optimális koleszterin-szint fenntartásában. Széleskörben ismert immunstimuláló hatása is.

Az oregánó kivonata erős immunstimuláns hatású. Gazdag flavonoidokban, védelmet nyújt a káros szabadgyökök hatásai ellen.

Adatok
Cikkszám
452763
BorellisPro®

A BorellisPro® étrend kiegészítő a fenolvegyületek, a klorogénsav, az iridoidok és az alkaloidok kiváló forrása, A BorellisPro® az összetevők optimális arányának, valamint az innovatív antioxidáns-formula hozzáadásának köszönhetően fokozott hatékonyságú, teljesen természetes étrend kiegészítő készítmény.

Javasolt adag:

Javasolt adag: 1-2 kapszula naponta. Ne lépje túl a javasolt maximális napi bevitelt. A termék nem használható a változatos étrend helyettesítésére (kiváltására). Az étkezés kiegyensúlyozott módja és az egészséges életmód alapvető fontosságú a test megfelelő működéséhez.

Vélemények
Kiegészítő termékek