Látogató számláló

0
0
2
2
6
1
7

TOP termékek

Naptár

2024. Április
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 
 
 

Hírek

2022.05.03 22:53
Sziasztok. Keddtől-szombatig 9:00-13:30ig kint vagyok a Bosnyák piac főbejárata előtt Zuglókártya értékesítési ponton. Várok mindenkit szeretettel.
2022.04.16

 

Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok minden kedves Vásárlómnak.

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Posta
Futár
    Foxpost

Tisztességes Vállalkozás 2023-2024

Tisztességes Vállalkozás 2023

Tisztességes Vállalkozás2023


Tisztességes Vállalkozás 2024


Vállalkozó start pályázat



 

www.vallalkozostart.hu

A vállalkozás létrehozását és fejlesztését a "Vállalkozó Start" program keretében az OFA Nonprofit Kft. támogatta.
A támogatás forrását a Nemzeti Foglalkoztatási Alap biztosította.

 

Szavazás

DuoLife Aloes

DuoLife Aloes
DuoLife Aloes
DuoLife Aloes
DuoLife Aloes
DuoLife Aloes
DuoLife Aloes
ÚJ
DuoLife Aloes

A DuoLife Aloes az egészség és a szépség természetes forrása Az Aloe étrend-kiegészítő összetétele nagy támogatást nyújt azoknak, akik keresik a módot arra, hogy fiatalos megjelenésüket és vitalitásukat minél tovább megőrizzék. Tisztító tulajdonságaiknak köszönhetően az összetevők segítenek megőrizni a szervezet jó állapotát.

Mivel a készítmény semmiféle tartósítószert nem tartalmaz így a tárolásra figyelni kell. 

Felbontás nélkül szobahőmérsékleten tárolható.

Védje a napsugarak közvetlen hatásától.

Felbontás után hűtőszekrényben tárolandó, maximum 30 napon át.

Mindig töltse ki a folyadékot egy kis pohárba, mert ha beleiszik az üvegbe a szájából a mikró orgazmusok bekerülnek az üvegbe és a készítmény hamarabb megromlik.

Tekintettel arra, hogy DuoLife táplálék kiegészítő egy természetes termék, az íze és állaga az évszak és a gyártáskor felhasznált nyersanyagok függvényében változhat.

Az esetleges üledéket természetes összetevőket képezik, amely megszokott jelenségnek számít az ilyen jellegű termékek esetében.
Az üledék eltüntetése céljából fogyasztás előtt rázza fel az üvegben  található folyadékot.

Ajánlott napi adag: 25 ml naponta egyszer, étkezés előtt. Használat előtt minden alkalommal felrázandó.

Bővebben
Raktáron :  1 db
12 410 Ft
Részletek



A DuoLife ALOES egy 100%-ban természetes étrend-kiegészítő, mely olyan emberek számára készült, akik törődnek állapotukkal, vitalitásukkal, fiatalos kinézetükkel és a gyönyörű alakkal.
Az aloe lé és mézes, oregánós pép kombinációja az emésztőrendszer és az immunrendszer, a máj és a vesék működésének támogatása.

 

A DuoLife Aloes egyedülálló formája több mint 200 hatóanyagot tartalmaz, amelyek segítik a szervezet természetes méregtelenítő funkcióit. Magas antioxidáns tartalmának köszönhetően nemcsak erősíti az immunrendszert, hanem segíti a bőrsejtek oxigénellátását is, ami növeli a bőr rugalmasságát és hozzájárul az öregedés lassításához.

Az aloe vera levet évezredek óta ismerik és használják, mint kiváló gyógymódot a fiatalos és ragyogó megjelenés hosszabb időn át való megőrzésére. Ezt többek között annak köszönheti, hogy antioxidánsokban és a fehérjék építőköveinek számító aminosavakban gazdag. Ezenkívül jól ismert adaptogén, amely támogatja a szervezet természetes ellenálló képességét.

Az aloe vera pép támogatja az emésztőrendszer tisztító folyamatait és támogatja az emésztést, így segít megtisztítani a szervezetet a benne maradt méreganyagoktól. Ezenkívül egy lúgosító termék, amely lehetővé teszi a testnedvek sav-bázis egyensúlyának fenntartását.

A vegyesvirág-méz a természetben előforduló vitaminok és ásványi anyagok valódi gazdagsága, hihetetlenül magas felszívódási képességgel. Magas szilíciumtartalom jellemzi - a bőr és a haj megújulásához nélkülözhetetlen elem. A vegyesvirág-mézet évszázadok óta értékes tápanyagként tartják számon fizikai és szellemi kimerültség esetén.

Az oregánót széles körben használják a gyógyászatban és a kozmetikában. Az oregánó kivonat javítja az emésztési folyamatokat, valamint a vitaminok és az ásványi anyagok felszívódását, magas antioxidáns tartalmának köszönhetően pedig eredményesen küzd a szabadgyökök ellen.

A DuoLife Aloes-ban található, biológiailag aktív, természetes összetevők innovatív kompozíciója nem tartalmaz tartósítószert vagy ízstabilizátort, emellett garantálja a termék legmagasabb minőségét és megnövekedett biohasznosulását.

Adatok
Cikkszám
516651
Vélemények
Kiegészítő termékek