Látogató számláló

0
0
2
1
5
6
5

TOP termékek

Naptár

2024. Március
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Hírek

2022.05.03 22:53
Sziasztok. Keddtől-szombatig 9:00-13:30ig kint vagyok a Bosnyák piac főbejárata előtt Zuglókártya értékesítési ponton. Várok mindenkit szeretettel.
2022.04.16

 

Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok minden kedves Vásárlómnak.

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Posta
Futár
    Foxpost

Tisztességes Vállalkozás 2023-2024

Tisztességes Vállalkozás 2023

Tisztességes Vállalkozás2023


Tisztességes Vállalkozás 2024


Vállalkozó start pályázat



 

www.vallalkozostart.hu

A vállalkozás létrehozását és fejlesztését a "Vállalkozó Start" program keretében az OFA Nonprofit Kft. támogatta.
A támogatás forrását a Nemzeti Foglalkoztatási Alap biztosította.

 

Szavazás

DuoLife Chlorofil

DuoLife Chlorofil
DuoLife Chlorofil
DuoLife Chlorofil
DuoLife Chlorofil
ÚJ
DuoLife Chlorofil

DuoLife Chlorofil azok számára válasz, akik szervezetüket optimális formában akarják tartani, amíg csak lehet. Kivételes teljesítményének köszönhetően „folyékony energiának” is nevezik.

 

Folyékony klorofill olyan termék, amely Richard Willstatter és Hans Fischer Nobel-díjain alapul.

Bővebben
Raktáron :  1 db
12 410 Ft
Részletek

 

A teljesen természetes összetevők alkotta, egyedülálló tartalmának köszönhetően tisztítja és méregteleníti a szervezetet. A természetes klorofill csökkenti a szövetekben felgyűlt savas hatású salakanyagok káros hatását, pozitív hatást fejt ki a bélflórára, javítja az immunrendszer hatékonyságát, megköti és eltávolítja a nehézfémeket és probiotikum-szerű hatása révén hozzájárul a krünikus stressznek kitett szervezet regenerálódásához.

A klorofillin erős lúgos tulajdonságokkal rendelkezik, elősegíti a potenciálisan káros méreg- és rákkeltő anyagok eltávolítását a szervezetből. Emellett lassítja a sejtek oxidációs folyamatait, mérsékli a korai öregedést, és megköti a szabadgyököket. Réztartalmának köszönhetően, amely a vashoz hasonlóan hatékony oxigénszállító, a klorofillin molekulák, a vérben levő hemoglobinhoz hasonló alakjuk révén, képesek a szervezetben minden szövetbe eljutni. Ezért is nevezik „zöld vér”-nek.

Az árpa tökéletes forrása az oldható étkezési rostoknak. Ezenkívül erős antioxidáns tulajdonsága is van, és gazdag vitamin- és ásványi anyagának köszönhetően segít a sav-bázis egyensúly fenntartásában.

A lucerna a fehérjék kiváló forrása, erősíti a szervezetet, felgyorsítja regenerációját és természetes módon tisztítja. Elengedhetetlen azok számára, akik szeretnék felgyorsítani a regeneráció folyamatát.

A Chlorella alga a leggazdagabb klorofillforrás. Hála a nagy mennyiségű aminosavnak, vitaminoknak és ásványi anyagoknak, amelyek koncentrációja sokkal magasabb, mint a szárazföldi növényeké, a „szuperfood” csoporthoz tartozik, és hatékonyan segít eltávolítani a szervezetből származó toxinokat, nehézfémeket és vegyi anyagokat.

A biológiailag aktív természetes összetevők kombinációja, a tartósítószerek és ízfokozók hiánya lehetővé teszi, hogy a DuoLife Chlorofillt a legjobb minőségben állítsuk elő, amely kiválóan emészhető és felszívódása optimális.

Adatok
Cikkszám
551347
Kölni Lista® (Cologne List®) - önkéntes elkötelezettségünk a tiszta sport mellett
Kölni Lista® (Cologne List®) - önkéntes elkötelezettségünk a tiszta sport mellett
Az DuoLife Chlorofil termék szerepel a Kölni Listán® (Cologne List®), azaz a doppingveszélyt minimálisra csökkentő termékek listáján.
A Kölni Lista® egy doppingmegelőzési kezdeményezés, amelyet a Rajnai Országos Olimpiai Központ vezet, és elkötelezett amellett, hogy eleget tegyen kötelességének, azaz gondoskodjon az általa támogatott legjobb sportolókról. A Kölni Lista® (Cologne List®) felsorolja azokat az étrend-kiegészítőket, amelyek  összetételét meghatározott anabolikus szteroidok és  stimulánsok jelenléte ellen tesztelte egy független tudományos laboratórium, amely a világ egyik vezető laboratóriuma az étrend-kiegészítőkben található tiltott szerekre vonatkozó analitikai kutatások területén.
A Kölni Listán® (Cologne List®) szereplő étrend-kiegészítőket számos tesztnek vetik alá annak ellenőrzésére, hogy tartalmaznak-e dopping szempontjából releváns anyagokat, például anabolikus szteroidokat és stimulánsokat, amelyek nem szerepeltek a vizsgált termékek csomagolásán.
Vélemények
Kiegészítő termékek