Látogató számláló

0
0
2
2
4
5
6

TOP termékek

Naptár

2024. Április
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 
 
 

Hírek

2022.05.03 22:53
Sziasztok. Keddtől-szombatig 9:00-13:30ig kint vagyok a Bosnyák piac főbejárata előtt Zuglókártya értékesítési ponton. Várok mindenkit szeretettel.
2022.04.16

 

Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok minden kedves Vásárlómnak.

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Posta
Futár
    Foxpost

Tisztességes Vállalkozás 2023-2024

Tisztességes Vállalkozás 2023

Tisztességes Vállalkozás2023


Tisztességes Vállalkozás 2024


Vállalkozó start pályázat



 

www.vallalkozostart.hu

A vállalkozás létrehozását és fejlesztését a "Vállalkozó Start" program keretében az OFA Nonprofit Kft. támogatta.
A támogatás forrását a Nemzeti Foglalkoztatási Alap biztosította.

 

Szavazás

DuoLife Nappali és Éjszaka csomag

DuoLife Nappali és Éjszaka csomag
DuoLife Nappali és Éjszaka csomag
DuoLife Nappali és Éjszaka csomag
DuoLife Nappali és Éjszaka csomag
DuoLife Nappali és Éjszaka csomag
DuoLife Nappali és Éjszaka csomag
DuoLife Nappali és Éjszaka csomag
DuoLife Nappali és Éjszaka csomag
DuoLife Nappali és Éjszaka csomag
DuoLife Nappali és Éjszaka csomag
DuoLife Nappali és Éjszaka csomag
DuoLife Nappali és Éjszaka csomag
DuoLife Nappali és Éjszaka csomag
DuoLife Nappali és Éjszaka csomag
ÚJ
DuoLife Nappali és Éjszaka csomag

NOBEL DIJAT ÉRDEMELT TERMÉK !!!

DuoLife Nappali és Éjszaka csomag egy különleges gonddal kidolgozott formula, amely a termék két üvegében lakozik. Az emberi szervezetnek napközben más összetevőkre van szüksége, mint éjjel.

A természetes összetevők egyedülálló összetétele elősegíti a napszakasztól függően,az adott rendszerek működését.

Mivel a készítmény semmiféle tartósítószert nem tartalmaz így a tárolásra figyelni kell. 

Felbontás nélkül szobahőmérsékleten tárolható.

Védje a napsugarak közvetlen hatásától.

Felbontás után hűtőszekrényben tárolandó, maximum 30 napon át.

Mindig töltse ki a folyadékot egy kis pohárba, mert ha beleiszik az üvegbe a szájából a mikró orgazmusok bekerülnek az üvegbe és a készítmény hamarabb megromlik.

Tekintettel arra, hogy DuoLife táplálék kiegészítő egy természetes termék, az íze és állaga az évszak és a gyártáskor felhasznált nyersanyagok függvényében változhat.
Az esetleges üledéket természetes összetevőket képezik, amely megszokott jelenségnek számít az ilyen jellegű termékek esetében.
Az üledék eltüntetése céljából fogyasztás előtt rázza fel az üvegben  található folyadékot.


Ajánlott napi adag: 25 ml (reggel)
Ajánlott napi adag: 25 ml (este)

Bővebben
Raktáron :  1 db
46 850 Ft
Részletek




A DuoLife Nappal megoldást jelent azok számára, akik aktiválni szeretnék szervezetük pszichomotoros működését, és testüket olyan alapvető tápanyagokkal akarják ellátni, amelyek biztosítják az optimális működését. 

 

 DuoLife Nappali részletes összetevői:

A Noni gyümölcs (indiai eperfa) szerotoninban és melatoninban gazdag. Garantálja az emberi szervezet egészséges működését és jó közérzetét. Hatóanyagai csökkentik a fáradságot és a kimerültség-érzést, emellett serkentik az idegrendszer működését.

Az Acai pálma bogyók vitaminokat, ásványi anyagokat és polifenolokat tartalmaznak. Szabadgyök-megkötő képességük bármely ismert forráshoz képest hússzor hatékonyabb, ezért támogatják a szervezet anyagcsere-folyamatait.

A gránátalma kedvező hatással van a szív- és érrendszerre. Ösztrogén típusú vegyületeket tartalmaz, amelyek csökkentik a menopauza időszakában fellépő kellemetlen tüneteket.

Az Aloe vera támogatja az immun funkciókat, szabályozza az anyagcserét, serkenti az emésztést. Kiváló méregtelenítő hatású, emellett számos biológiailag aktív komponenst is tartalmaz, például aminosavakat, enzimeket, vitaminokat és ásványi anyagokat.


Az áfonya flavonoidok, antioxidánsok, vitaminok és ásványi anyagok forrása. Hozzájárul a húgyutak pH-értékének fenntartásához, és támogatja a szív- és érrendszer egészséges működését.

A vörös málna a vitaminok, a pantoténsav, mikro- és makroelemek tökéletes forrása. A málna magas rosttartalma és egyéb összetevői alapvető fontosságúak a szervezet optimális működéséhez.

A vörös szőlő sok regeneráló és mérgtelenítő hatású hatóanyagot tartalmaz. Gazdag mikro- és makroelemekben, ásványi anyagokban. Magas a gyors felszívódású fruktóz és gükóz tartalma, így komoly energiaforrást biztosítanak a sejtek számára.

A tengeri varjútövis gyümölcse β-karotin, flavonoidok, telítetlen zsírsavak, ásványi anyagok és vitaminok gazdag forrása. Olyan anyagokat tartalmaz, amelyek erősítik a szív- és érrendszert, megvédik a sejteket az oxidatív stressz ellen, és késleltetik az öregedési folyamatot.

A fehérszőlő sok olyan hatóanyagot tartalmaz, amelyek segítik a regenerációs- és méregtelenítési folyamatokat a szervezetben. Gazdag mikro- és makroelemekben, ásványi anyagokban glükózban és fruktózban, amelyek gyors felszívódásuk révén hatékony energiaforrást jelentenek.

A vadrózsa javítja az élettani funkciókat. Vitaminok, szerves savak, ásványi sók és antioxidánsok forrása. Nedve méregtelenítő hatású, serkenti az immunfolyamatokat, és segít az emésztőrendszerben összegyűlt salakanyagok káros hatásainak semlegesítésében.

A galagonya jelentős mértékben erősíti a szívet, és segít az alvászavarok enyhítésében. Bioflavonoidokat is tartalmaz, amelyek javítják az érrendszer működését. Szerves savakban, vitaminokban és ásványi sókban gazdag.

A lucerna  tökéletes fehérje-forrás, segít a nyálkahártyák optimális nedvességtartalmának fenntartásában, a méreganyagok megkötésében, ezáltal óvja a szervezetet a korai öregedéstől.

A DuoLife Éjszaka megoldást jelent azok számára, akik a pihentető éjszakai alvás során optimális regenerálódást és feltöltődést szeretnének elérni azzal, hogy ehhez szervezetüket ellátják a szükséges tápanyagokkal is.

DuoLife Éjszakai részletes összetevői:

A tibeti Goji bogyó
 segít a normális vércukorszint fenntartásában szabályozza az anyagcserét és javítja az emésztést. Triptofán aminosavat is tartalmaz, amely elősegíti a szerotonin és a meltonin fokozottabb termelődését.

A fehér eperfa hatóanyagai segítenek a vércukorszint stabilizálásában, a normális koleszterin-szint fenntartásában és a megnövekedett étvágy csökkentésében.

A bogáncstej értékes flavonoidokat, vitaminokat, cinket, szilíciumot, vasat és káliumsókat tartalmaz. Hozzájárul a máj védelméhez, serkenti a méregtelenítő folyamatokat és segíti az emésztést.

Az articsóka leveleit gyakran alkalmazzák emésztési zavarokban és májproblémák esetén. Segít a vér optimális triglicerid-szintjének fenntartásában is.

A szilva gazdag C- és E-vitaminokban, ásványi anyagokban és antioxidánsokban, amelyeknek komoly szerepük van a káros szabadgyökök megkötésében. P-vitamint, ß-karotint, káliumot, vasat, magnéziumot, kalciumot és foszfort is tartalmaz.

Egy Acerola gyümölcs annyi C-vitamint tartalmaz, mint egy kilogramm citrom. Igen erős antioxidáns, emellett javítja a bőr hidratáltságát és rugalmasságát, lassítja a sejtek öregedését.

A fehérszőlő sok olyan hatóanyagot tartalmaz, amelyek segítik a regenerációs- és méregtelenítési folyamatokat a szervezetben. Gazdag mikro- és makroelemekben, ásványi ásványi anyagokban, glükózban és fruktózban, amelyek gyors felszívódásuk révén hatékony energia-forrást jelentenek.

A lucerna tökéletes fehérje-forrás, segít a nyálkahártyák optimális nedvességtartalmának fenntartásában, a méreganyagok megkötésében, ezáltal óvja a szervezetet a korai öregedéstől.

A vörös cékla számos értékes hatóanyagot, vitamint és betanint tartalmaz, amely elősegíti a máj és a gyomor optimális működését. Hozzájárul a méregtelenítési folyamatokhoz, és támogatja az emésztőrendszer működését.

A macskakarom jelentős mértékben serkenti az immunfolyamatokat, a méreganyagok eltávolítását és az anyagcserét, elősegíti a gyomor-bélrendszer egészséges működését.

A fekete arson (aronia) bioflavonoidokban és rutinban gazdag, amelyeknek az érrendszer optimális működésében van szerepük. Jelentős C-vitamin tartalmának köszönhetően a természetes antioxidánsok egyik leggazdagabb forrása, így védi a sejteket a káros szabadgyökök hatásaitól. Támogatja az idegrendszer működését, és csökkenti a fáradtság- és kimerültség-érzést.

A Melissa (citromfű) illóolajokat, polifenolokat, flavonoidokat,szerves savakat, B- és C-vitaminokat és ásványi sókat tartalmaz. A gyógynövény kivonata segít a pozitív hangulat megteremtésében, a nyugodt pihenésben, elalvásban, valamint a nyugtalanság megszüntetésében.


Adatok
Cikkszám
655739
Kölni Lista® (Cologne List®) - önkéntes elkötelezettségünk a tiszta sport mellett
Kölni Lista® (Cologne List®) - önkéntes elkötelezettségünk a tiszta sport mellett
Az DuoLife Nap és Éjszaka csomag termék szerepel a Kölni Listán® (Cologne List®), azaz a doppingveszélyt minimálisra csökkentő termékek listáján.
A Kölni Lista® egy doppingmegelőzési kezdeményezés, amelyet a Rajnai Országos Olimpiai Központ vezet, és elkötelezett amellett, hogy eleget tegyen kötelességének, azaz gondoskodjon az általa támogatott legjobb sportolókról. A Kölni Lista® (Cologne List®) felsorolja azokat az étrend-kiegészítőket, amelyek  összetételét meghatározott anabolikus szteroidok és  stimulánsok jelenléte ellen tesztelte egy független tudományos laboratórium, amely a világ egyik vezető laboratóriuma az étrend-kiegészítőkben található tiltott szerekre vonatkozó analitikai kutatások területén.
A Kölni Listán® (Cologne List®) szereplő étrend-kiegészítőket számos tesztnek vetik alá annak ellenőrzésére, hogy tartalmaznak-e dopping szempontjából releváns anyagokat, például anabolikus szteroidokat és stimulánsokat, amelyek nem szerepeltek a vizsgált termékek csomagolásán.
Vélemények
Kiegészítő termékek