Látogató számláló

0
0
2
2
6
2
8

TOP termékek

Naptár

2024. Április
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 
 
 

Hírek

2022.05.03 22:53
Sziasztok. Keddtől-szombatig 9:00-13:30ig kint vagyok a Bosnyák piac főbejárata előtt Zuglókártya értékesítési ponton. Várok mindenkit szeretettel.
2022.04.16

 

Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok minden kedves Vásárlómnak.

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Posta
Futár
    Foxpost

Tisztességes Vállalkozás 2023-2024

Tisztességes Vállalkozás 2023

Tisztességes Vállalkozás2023


Tisztességes Vállalkozás 2024


Vállalkozó start pályázat



 

www.vallalkozostart.hu

A vállalkozás létrehozását és fejlesztését a "Vállalkozó Start" program keretében az OFA Nonprofit Kft. támogatta.
A támogatás forrását a Nemzeti Foglalkoztatási Alap biztosította.

 

Szavazás

DuoLife Medical Formula ProStik

DuoLife Medical Formula ProStik
ÚJ
DuoLife Medical Formula ProStik

Ez a termék már nincs kartondobozba csomagolva, ami segít csökkenteni a papírfelhasználást.


DuoLife Medical Formula ProStik® - kivételes összetételének köszönhetően támogatja az izmok és ízületek egészséges működését, rugalmasságát és mobilitását.

Bővebben
Raktáron :  1 db
12 700 Ft
Részletek

 

A kollagén a bőr kötőszövetének, illetve a csontok, inak és porcok alapvető fehérjéje. Könnyű felszívódása révén segít a csont- és porcszövetek, az ízületek és inak optimális állapotának fenntartásában. Az ebben a készítményben található a kollagén tengeri halak bőréből származik.

ProStik® (a Garcinia cambodiaból származó szabadalmaztatott formula) jól kiegészíti a természetes összetevőket tartalmazó étrendet és segít az ízületi porcok, inak és szalagok normális szerkezetének fenntartásában. Különösen ajánlott aktív embereknek, sportolóknak és olyanoknak, akik az ízületeket igénybe vevő aktivitást folytatnak, illetve túlsúlyos embereknek és a változó korban levő nőknek.

A Shilajit (mumio) kivonat segít megőrizni a csontrendszer egészségét és fokozza a szervezet fizikai állőképességét. Hozzájárul a csontok és a fogak megfelelő ásványianyag ellátásához. Serkenti az optimális ízületi működéshez szükséges ízületi folyadék termelődését.

A fűzfakéreg-kivonat stimulálja az immunrendszert és elősegíti a csontok és ízületek stabilizációját. Fenol-glikozid tartalmának köszönhetően optimalizálja az egész csontrendszer működését.

Az ördögkarom gyökér kivont erősíti az immunrendszert, és hozzájárul az ízületek stabilitásának és mobilitásának fenntartásához.

A Centella asiatica gyógynövény-kivonat hatóanyagai elősegítik az izmok és ízületek optimális működését, pozitív hatást gyakorolnak a szvés érrendszerre, és stimulálják a kollagén-szintézist is.

A kerti angyalgyökér kivonat méregtelenítő hatással rendelkezik. Serkenti az emésztőnedvek, valamint a nyál-, a vizelet- és a verejték kiválasztást. Támogatja a húgyutak és a máj működését és a víz szervezetből történő eltávolítását is.

Adatok
Cikkszám
938620
Vélemények
Kiegészítő termékek